Cenovnik usluga


Cenovnik naših usluga se ne može precizno odrediti. Naime, on zavisi od mnogo različitih faktora, kao prvo, o kakvoj se manifestaciji radi, zatim o tome da li želite sve prepustiti u potpunosti nama, ili pak, želite da Vam asistiramo u organizovanju. Dalje, broj gostiju je takođe važan faktor u određivanju cene. Ukoliko imate nekih posebnih zahteva, nešto što je teže ostvarivo, ne brinite, mi možemo sve, ali i to bi imalo uticaja na formiranje cene naših usluga. Kolika će ekipa biti angažovana, odnosno koliko ljudi moramo da pokrenemo za organizovanje Vaše savršene i nezaboravne manifestacije isto ima značaja.

Naša agencija nudi i usluge podrške, gde bi, naši obrazovani i stručni ljudi, na Vaš poseban dan, brinuli o organizaciji i koordinaciji, da tako sve prođe u najboljem redu, bez stresa i nervoze. Međutim, možete i da nas pozovete, kontaktirate i raspitate se ako imate neke nedoumice, rado ćemo Vas posavetovati i pomoći Vam. 


Za sve informacije i nedoumice, najbolje je da nas kontaktirate. Naši telefoni, kao i mail adrese nalaze se na stranici "kontakt", a možete isto tako i lično da dođete u prostorije naše agencije, svaki radni dan od 9 do 17, gde možete, u prijatnom ambijentu naših kancelarija da se opustite i da porazgovaramo o organizaciji bilo kojeg Vama dragog događaja. 
Powered by WebExpress